We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

GALARD partnerem Plesu jako Brno

01/02/2017
Back to the news list

Ples jako Brno se blíží, a my už se nemůžeme dočkat! Ano, i tentokrát jsme  partnerem této jedinečné události plesové sezóny v jihomoravské metropoli. Tančit se bude v neotřelých industriálních prostorách Fait Gallery 21. ledna 2017. 

Základem přípravy na ples je výběr správného dress code. V případě Plesu jako Brno se jedná o black tie. Cítíte se v pravidlech oblékání ztraceni? Už nemusíte. Vytvořili jsme speciálního průvodce dress cody, se kterým pro vás bude příprava na ples hračka. Najdete v něm i konkrétní nabídku oděvů z naší dílny, se kterými neuděláte na této akci ani jeden taneční krok vedle. Speciální seriál zaměřený na dress code jsme připravili také pro oficiální Facebookovou stránku Plesu jako brno: https://www.facebook.com/plesjakobrno.   

Plesy jsou nejen o krásných šatech a dobrém pití, ale zapomínat by se nemělo ani na ty, kteří potřebují pomoci. V rámci plesu si tak budete moci zakoupit našeho motýlka a přispět tak na vybranou charitativní organizaci.

Co dokáže dobrou náladu na plese pokazit, je upadnutý knoflík nebo boty potřísněné vínem. Pro tyto případy bude na místě náš GALARD servis, který vám přišije knošlík, zašije uvolněný šev i vyčistí boty.

Pokud byste chtěli s přípravou na ples od nás pomoci, neváhejte kontaktovat naše konzultanty. A 21. ledna se těšíme na viděnou! 

Schedule a meeting