We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Slavíme páté výročí!

06/24/2016
Back to the news list

Ve čtvrtek 16. června jsme oslavili 5 let existence brněnského salonu a značky GALARD. Akce se konala v místě “rodiště” našeho krejčovství v brněnské restauraci Konfit.

Akce se zúčastnili zaměstnanci i klienti salonu. V rámci eventu proběhla módní přehlídka dam v pánských košilích, soutěž o nejrychlejší uvázání kravaty a hrál se kroket. “Posláním GALARDu je od počátku navrátit do českých ulic styl a eleganci, které bývaly s Českem spojovány od dob první republiky. Věřili jsme, že v Češích zájem o módu a eleganci stále je, a mám velkou radost, že po pěti letech existence se nám potvrdilo, že naše vize byla správná,” uvedla Adéla Hoffmannová, manažerka našich salónů.

Děkujeme, že jste s námi!

Schedule a meeting