We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Až o 50 % zlevňujeme exkluzivní pánské doplňky

07/30/2018
Back to the news list

Nezáleží na tom, zda léto trávíte obchodními obědy v Praze, plachtěním kolem břehů Francouzské riviéry nebo v clubu Royal County Down. Důležité je, jak u toho vypadáte.

 

A právě proto jsme nyní až o polovinu zlevnili kolekci pánských doplňků. Když totiž máte v šatníku nový hedvábný kapesníček, stylovou kravatu či elegantní manžetové knoflíčky, plyne léto i móda tak nějak bezstarostněji, nemyslíte?

 

Letní osvěžení vašeho šatníku si přijďte vybrat na Petrskou 1132/4 v Praze, do salónu v Brně na Údolní 31 anebo zavolejte svému módnímu konzultantovi, který připraví doplňky přesně podle vašeho gusta. Akce platí, dokud všechny doplňky nenajdou nového majitele. 

sleva_leto2.jpg#asset:6879:contentImagesleva_leto3.jpg#asset:6880:contentImage
Schedule a meeting