We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Až 35% sleva na boty Loake, britskou klasiku mezi obuví

01/24/2019
Back to the news list

Nezáleží, kam se letošní rok vydáte, ale co u toho obujete. Boty Loake, vyráběné z nejkvalitnější kůže už od roku 1880, vás vezmou klidně až na kraj světa. A u toho samozřejmě elegantně doplní ležérní kalhoty, společenský oblek i na míru šitý kabát.

Jen v našich salónech jsou teď boty Loake se slevou 25–35% pro pány s nohou od velikosti 6 až po velikost 12 (od 39 až po 47 v evropském číslování).

Jelikož znalec ví, že ne ke každému obleku lze sladit černé boty, je štěstí, že v této akci naplníte celý botník – čím víc párů si odnesete, tím větší slevu dostanete:

  • 25 % na jeden pár,
  • 30 % na dva páry,
  • 35 % na tři páry.

Přijďte si je vyzkoušet do brněnského salónu na Údolní 31 nebo si vybrané páry nechte poslat do pražského salónu s adresou Petrská 1132/4.

A nebo si rovnou domluvte schůzku, na které se vám (a vašim novým botám) bude věnovat jeden z našich módních konzultantů.

P.S. Gentleman, který zakoupí poslední pár, celou akci ukončí.


Schedule a meeting