We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Nové kultovní košilové látky Albini pro sezónu jaro/léto 2017

04/03/2017
Back to the news list

Albini je italská rodinná firma, která vás dostane jak svým příběhem, tak produkty, které vyrábí. Už od roku 1876 vytváří tkaniny z těch nejkvalitnějších materiálů. V salónech GALARD si můžete její látky„osahat“ a vybrat si tu, která nejlépe sedne k vaší osobnosti a účelu, pro který košili potřebujete.

Ať už hledáte oděv pro každodenní běžné nošení nebo sváteční kousek, košile GALARD z Albini materiálů jsou tou správnou volbou. Prodyšné a přitom kompaktní, navíc perfektně padnoucí, protože vám střih připravíme v salonu na míru. Můžete být fanouškem trendy oversize střihů nebo klasikem hledajícím něco tradičnějšího, pro každého najdeme řešení.

Kolekce textilií pro letošní jaro a léto představují sofistikované a inovativní tkaniny, mužské a ženské basic kousky i vzory, kterými se inspirují tvůrci košilí po celém světě.

Přijďte nás navštívit a prohlédnout si látky pro letošní sezónu. Těšíme se na vás! 

Schedule a meeting