We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Zahřejte se! Nově v nabídce GALARDu najdete svetry, roláky a vlněné blazery

02/12/2021
Back to the news list

Přes nástrahy, které nám současná doba připravila, si stále snažíme zachovat zdravého ducha, a hlavně pozitivní mysl. Proto, ačkoliv jsou naše salony zavřené, nezahálíme a s kreativitou nám vlastní jsme se pustili do dalších výzev. 

Múzou nám byla zima. Tuhá, zasypaná sněhem a ozdobená průzračnými rampouchy. Vyslyšeli jsme totiž prosby našich klientů a nově jsme obohatili nabídku salonů GALARD o hřejivé svetry, roláky a blazery z merino vlny. Ta téměř každého, kdo jí nosí, nadchla pro své až zázračné vlastnosti. V čem ale spočívá její kouzlo? 

Tento druh vlny, pocházející ze specifického plemene ovcí, má totiž jemnost vláken menší než 18 mikronů. Jsou tedy tak tenká, že při nošení neškrábou ani nekoušou. merino vlna je rovněž schopná díky unikátní struktuře absorbovat vlhkost v míře až 30 % svého objemu, aniž by se pozměnily její izolační vlastnosti. V porovnání například s polyesterem či jinými syntetickými materiály je to mnohonásobně více. Navíc i když je nasáklá vlhkostí, snadno se zahřeje a nedojde tak k nepříjemnému chladivému pocitu při pocení. 

Schopnost pohlcovat nepříjemné pachy, prodyšnost a antibakteriální vlastnosti jsou jen další drobné dílky z široké mozaiky předností, které merino představuje. Z praktického hlediska se nabízí podotknout, že svetry a roláky z této vlny můžete i jednoduše prát doma v pračce. 

Zahřát se můžete u nás ve pleteninách antracitové, šedé, burgundy, béžové či tmavě modré barvy. Dále se pak nabízí je navrstvit o černý nebo tmavě modrý blazer, který dokonale zapadne pod teplý zimní kabát. 

V případě zájmu nám bude potěšením za vámi přijet a představit vám je, ať už doma nebo v práci. Zakoupit si je budete moci i na našem chystaném e-shopu.

Schedule a meeting