We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Chcete být i na dovolené za elegána? Ušili jsme pro vás pár tipů!

07/05/2016
Back to the news list

Chcete být i na dovolené za elegána? Ušili jsme pro vás pár tipů!

  1. Základem je správný materiál. Pro léto volte vzdušné látky, které odvádějí teplo a zamezují pocení. Nejvhodnější jsou bavlna a len.
  2. Vedle materiálu hraje nemenší roli také střih. Obecně se dá říci, že čím volnější je oděv, tím menší vám v něm bude teplo. Pozitivní zprávou je, že v kurzu jsou oversize věci, tedy oblečení, které vypadá, že je vám větší a je na nošení velmi pohodlné.
  3. Barva rovněž udělá své. Ve světlých odstínech, které odrážejí světlo, vám bude chladněji, naopak černá a další tmavé barvy světlo a tedy i teplo spíše přitahují. Pokud chcete jít s dobou, zabalte si s sebou i něco v jakémkoliv odstínu modré, která je barvou letošní sezóny.
  4. A jaké kousky užijete nejvíce? Kromě klasiky, jako jsou plavky, trika, tílka a kraťasy standardního střihu, na dovolené unosíte i trend letošní letní sezóny – lněnou košili a bavlněné chinos kalhoty. Nedocenitelné jsou zejména za teplých večerů, kdy budete hledat něco příjemného a současně elegantního na večeři nebo procházky po promenádě.
  5. Dokonalého gentlemana dělá nejen dokonalý oděv, ale také vhodné doplňky. Na dovolené využijete zejména pokrývku hlavy, která plní funkci estetickou a také vás ochrání před sluncem. Trendy jsou klasické klobouky ve stylu Jamese Bonda nebo kšiltovky se širším kšiltem. (Nejen) k chinos kalhotám se hodí kožený pásek a mokasíny v barvě velbloudí srsti.

Toto jsou základní pravidla, pokud byste měli zájem o individuální poradenství ohledně dress codu, ale i volnočasového oděvu, kontaktujte nás.

Schedule a meeting