We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Z prémiové kolekce látek vznikne pouze 15 košil. Jedna z nich může být vaše

02/24/2020
Back to the news list

Chcete-li se stát ikonou, oblékejte se jako ikona. Nechte si šít z exkluzivní kolekce ICONS, kterou uvádí přední výrobce látek Thomas Mason. Ta je v limitovaném množství k dostání pouze ve 24 vybraných krejčovstvích světa – a GALARD, jako jediné krejčovství v Česku, patří mezi ně.

Když v roce 1796 vznikla značka Thomas Mason, měla jasné poslání – tkát látky, které budou své nositele provázet na cestě za úspěchem. Košile z látek Thomas Mason visí v šatnících nejúspěšnějších lidí světa a nosil je i John F. Kennedy.

A právě osobnosti amerického prezidenta je věnovaná letošní limitovaná kolekce ICONS. Její součástí jsou látky typu Oxford vyrobené ze 100% bavlny ve třech vzorech, které představují moderní interpretaci látek, jež si oblíbil a hojně nosil i sám JFK.

Brochure_ICONS_Kennedy_ENG-2.jpg#asset:7378:contentImage

Tři vzory látek se inspirují obdobím 20. a 30. let a díky pevně tkané vazbě i prémiové kvalitě bavlněných vláken jsou ideální pro šití elegantních košil ve stylu amerických Ivy League univerzit.

Všechny tři vzory nabízí značka Thomas Mason pouze v limitovaném množství 300 metrů – na 24 vybraných krejčovství tak připadá možnost ušít z každého vzoru pouze pět prémiových košil. Krejčovství, která mohou kolekci nabízet, vybrali osobně zástupci Thomas Mason, aby látky putovaly do rukou těch nejlepších krejčích.

Chcete-li být majitelem jedné z patnácti ikonických košil, dlouho neváhejte a rezervujte si schůzku v našich salónech.

Brochure_ICONS_Kennedy_ENG-3.jpg#asset:7379:contentImage

Nezoufejte ale, pokud jedinečnou kolekci ICONS nestihnete. Prvotřídní látky Thomas Mason a Albini nabízíme v našich salónech celoročně a věříme, že z nabídky vyberete právě tu, která vás v duchu značky Thomas Mason doprovodí na cestě za úspěchem.

9b10c5a0-f844-4b6a-aea3-837264096f3d.JPG#asset:7380:contentImage
Schedule a meeting