We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Pro jednotlivce, firmy i instituce. K dispozici máme tisíce roušek

04/16/2020
Back to the news list

Od desítek ústenek v prvních dnech nouzového stavu jsme navýšili kapacitu na 8 000 tisíc denně. Díky tomu pomáháme jednotlivcům, firmám i institucím. Přečtěte si, jaké roušky zajístíme pro vás či vaši firmu.

Když jsme před několika týdny následovali pokyny vlády a uzavřeli dveře našich salónů, netušili jsme, že místo košil a obleků budeme brzy šít roušky. V prvních dnech jsme takto zrecyklovali odstřižky bavlněných látek z vašich košil, které jsme obratem v podobě ústenek předávali do nemocnic.

Později jsme zapojili i naše ověřené výrobní kapacity a nyní šijeme až 8 000 ústenek denně. Prodáváme je firmám institucím nebo jednotlivcům

Objednat si můžete různé typy roušek:

  • po kusech, stovkách i tisících,
  • v provedení pro pány, dámy i děti,
  • s potiskem nebo výšivkou třeba vašeho firemního loga.

Šijeme také roušky s nanovlákenným filtrem podle návrhu českých vědců. Ta podle výzkumů zachytí až 90 % virů. Díky tomu můžete nosit roušky z našeho krejčovství a zároveň zvýšíte ochranu sebe i svého okolí díky vyměnitelnému filtru.

GALARD-blog-koláž-22.png#asset:7415:contentImage


Objednejte roušky jedním telefonátem

Pokud hledáte dodavatele roušek, zavolejte nám a domluvíme se na detailech. Obratem pak začneme pracovat na tom, abyste roušky mohli co nejdříve nosit.

GALARD-blog-koláž-23.png#asset:7416:contentImage

Chcete-li podpořit zdravotníky a další pracovníky v první linii, objednejte jim u nás roušku. Vaším jménem ji doručíme do vybraného zařízení, nebo si ji vyzvednete v našich salónech a předáte ji sami. Objednávejte telefonicky v salónu, který je vám bližší.


Jsme vám neustále k dispozici. A budeme rádi, když nás podpoříte

I přesto, že se neuvidíme osobně, jsme vám k dispozici stejně jako dříve. Zavolejte nebo napište svému módnímu konzultantovi. I na dálku vám pomůžeme s výběrem nového oděvu nebo se sladěním outfitu z vašeho šatníku.

Potěší nás také, když si zakoupíte poukaz na naše služby, který využijete později. Podpoříte tím naše krejčí a konzultanty v době, která je pro všechny lokální podniky náročná. Dárkový poukaz je také skvělým dárkem pro vaše blízké.

image3_200415_171923.jpg#asset:7414:contentImage


Schedule a meeting