We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Nechte si v brněnském salónu ušít separátní sako a dostanete kalhoty jako dárek

03/20/2019
Back to the news list

Stačí mít jen dvě a po celý rok se o vašem stylu bude šeptat v kuloárech. Nemluvíme o luxusních vozech ani výjimečných lahvích koňaku, ale o separátním saku na míru. To ostatně do pánského šatníku patří stejně nezbytně jako třeba oblek či dobře padnoucí kabát.

Právě proto jsme si pro vás v brněnském salónu připravili akci, s níž s grácií zvládnete ta období v roce, kdy se teploty v průběhu dne střídají rychleji, než stihnete vyslovit „sako“.

Necháte-li si u nás ušít separátní made-to-measure sako, rozšíříte si svůj šatník zároveň i o chinos kalhoty z vybraných látek DANDY v hodnotě 11 900 Kč, které od nás dostanete jako dárek. Celý outfit tak získáte za 22 tisíc Kč a je samozřejmostí, že vám rádi poradíme, s jakými doplňky ho nosit po celé jarní období. Platí ovšem, že gentleman, který si nechá šít z poslední nabízené látky, celou akci ukončí.

Chcete-li se připravit na první jarní dny, rezervujte si schůzku v našem salónu anebo zavolejte svému módnímu konzultantovi.

P.S. Inspirujte se, jak separátní sako nosit a kombinovat.

sako1.jpg#asset:7017:contentImage


Schedule a meeting