We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Nové vzorníky látek, se kterými dáte létu na frak

07/25/2019
Back to the news list

Nezáleží na tom, jestli léto trávíte v rozpálené městské džungli nebo dobrodružstvími na souši i vlnách. Důležité je, jak u toho vypadáte. A ještě důležitější je – zvlášť při vysokých teplotách – jak se u toho cítíte.

Proto jsme do nabídky našich salónů v Brně a v Praze zařadili několik vzorníků unikátních materiálů, které přední světový výrobci navrhli s jediným cílem – udělat léto příjemnější.

To pravé na cesty (nejen) v letní sezóně

Všichni pánové, kteří tráví čas na cestách, dobře ví, jak těžké je vypadat svěže a elegantně i po několikahodinovém sezením v autě.

Britská značka Holland&Sherry proto přišla s kolekcí exkluzivních látek Eco-Traveller®, které jsou tkané z příze s vysokým kroucením. Díky tomu se nejen nemačkají, ale také jsou lehké, prodyšné a výborně odvádí vlhkost. Jednoduše řečeno, i když je zmačkáte, okamžitě vypadají zase jako nové. A pokud fandíte ekologii, vězte, že Holland&Sherry vyrábí tyto látky za použití menšího množství vody.

I značka Thomas Mason se inspirovala cestováním a představila v této sezóně inovativní košiloviny Journey. Vlákna odolají mačkání, ale stále jsou příjemná na dotek. Ve vzorníku převládají barvy tyrkysově modré hladiny i prosluněných pláží Baleárských ostrovů, což je nepatrně nebezpečné – po prohlédnutí totiž okamžitě zatoužíte kupovat letenky a mířit k moři.

novinka1.png#asset:7131:contentImage

Dopřejte letní garderobě pořádnou vzpruhu

Pokud se chystáte na obměnu letního šatníku, nechte si šít jen oděvy z přírodních materiálů. Ideální je (znovu populární) len nebo vlna s příměsí luxusně chladivého hedvábí. Vhodnou látku hledejte ve vzornících Holland&Sherry.

Kolekce Oceania je inspirovaná barvami oceánů, korálových útesů i nebe při západu slunce. Nadchne vás strukturou a zpracováním látek. Ideální je na lehká letní saka, která noste ke kalhotám i šortkám a s libostí je přehazujte přes ramena dam při vlahých letních večerech. Ve vzorníku Summer in the City najdete látky kombinující výhody přírodní vlny a exkluzivního technického vlákna Teclana®. Tyto látky jsou jemnější než hedvábí, příjemné na omak a luxusní na pohled. Navíc skvěle odvádí vlhkost, a proto je oceníte právě v létě.

novinka3.png#asset:7130:contentImage

Pokud vaše srdce touží po ozvláštnění šatníku nebo třeba potřebujete poradit, jak stávající letní kousky ladit, ozvěte se svému módnímu konzultantovi nebo si rezervujte schůzku v našich salónech.

Schedule a meeting