We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Nové vzorníky látek podzim / zima 20–21

10/01/2020
Back to the news list

Objevujte svět v obleku z kolekce Scabal Panorama

Pro inspiraci k nové řadě košilovin šla značka Scabal tentokrát opravdu daleko. Konkrétně do všech koutů světa. Múzami kolekce Panorama se staly slavné světové budovy, které se pro svou jedinečnost zapsaly do historie architektury. 

Vzniklo 12 různých látek, složených z vlny s příměsí kašmíru, střídajících odstíny šedé, modré, hnědé, karmínové a světle zelené. 

Nechte si ušít oblek z kolekce Panorama a alespoň pocitově se ponořte do vzrušujícího objevování vzdálených měst.



Značka Ermenegildo Zegna zavítala do Prahy

Nová kolekce podzim / zima vás provede minimalistickými vzory, které duchaplně zohledňující aktuální módní trendy. Při volbě tkanin sáhla značka, tradičně, po materiálech nejvyšší kvality. V kolekci najdete výběrovou vlnu, kašmír, původem z vnitřního Mongolska, velbloudí vlnu, či dokonce vikuni, jejímuž rounu se pro jeho jedinečné vlastnosti v jihoamerických Andách přezdívá „vlákno bohů“. 

Pokud uvažujete o pořízení si hřejivého obleku nebo stylového kabátu, s Ermenegildo Zegna nešlápnete vedle. 



Albini spojuje exkluzivitu, komfort a úctu k planetě

Pohodlné, velmi elastické a ekologicky šetrné. Takové košiloviny, zpracované nejmodernějšími technologiemi nově přináší Albini. Ohleduplnost k přírodě tato kolekce reflektuje i zvolenou paletou barev, rozvíjející se přes odstíny bílé, krémové, béžové až po šedou. 

Z kolekce doporučujeme například látku Apres Ski (59 % bavlna a 41 % lyocell), která se pro svou hřejivost dokonale hodí na skleničku po dni stráveném na sjezdovce. 

Pokud jste v náladě se trochu odvázat, bude vás zase bavit Wallpaper. Lehká látka s barevnými retro potisky na první pohled vyzařuje veselou atmosféru 70. let. 

V neposlední řadě doporučujeme Fluo. Výraznou látku, hýřící módními neonovými barvami, kombinující excentricitu a nadčasovost. 

Berte v potaz, že nabídka je omezená. Zarezervujte si proto schůzku v pražském, či brněnském salonu co nejdříve. 


Schedule a meeting