We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Prvotřídní vlna i luxusní samet. Představujeme materiály tohoto podzimu

09/30/2019
Back to the news list

Jakmile přijde podzim, není výjimkou, že v průběhu jednoho dne zažijete ranní mráz, horké polední slunce i typickou podvečerní plískanici. Oblékat se do takového počasí je výzva. Obtížná, ale ne nepřekonatelná. Zvlášť vybavíte-li si svůj šatník oděvy z materiálů, které do našich salónů putují z míst, kde o špatném počasí skutečně něco ví.

Nechte si šít z vlny ze Skotské vysočiny

Prémiová značka Holland&Sherry vyrábí látky v kvalitě, která odpovídá podnebí na britském poloostrově. Tam, na zelených pastvinách Skotska, se pasou stáda ovcí, z jejichž vlny později vznikají látky připravené čelit nejen rozmarům počasí, ale i módnímu vkusu milovníků kvality po celém světě. Naše klienty nevyjímaje.

Ve vzorníku Dakota proto najdete vlněné látky v nadčasových odstínech inspirovaných barvami rozlehlých plání, hlubokých jezer i dubových sudů na whisky. Ze zkušenosti víme, že tyto látky ze 100% vlny jsou nejen praktické na každodenní nošení, ale také hodně vydrží. Bez ohledu na to, zda si z nich necháte ušít separátní sako, podzimní kabát nebo kalhoty do města či na venkov.

podzim_novinka4.png#asset:7231:contentImage

Z oblasti Scottish Borders kousek od Edinburghu vzešla inspirace také pro vzorník Sherry Tweed. Látky, které v něm najdete, v sobě spojují tradiční vzory historických osad ve Tweed Valley s moderní barevnou paletou a způsobem zpracování vlny. Výsledkem jsou odolné látky, která zahřejí, jsou příjemné na dotek a potěší oko nejen těch, kterým v žilách koluje slabost pro anglický styl. Hodí se na separátní kalhoty, saka i vesty.

podzim_novinka1.png#asset:7232:contentImage

Trenčkoty, saka i košile. Nebojte se vrstvení

Není špatného počasí, jen špatného oblečení. Známé severské přísloví využijete, i když se oblékáte v Praze či v Brně. Klíčem k úspěchu jsou nejen kvalitní materiály, ale i vrstvení oděvů.

Začněte s košilí ze 100/% bavlny ze vzorníku Albini, který nabízí látky v bílé či v decentních pastelových odstínech inspirované italskou elegancí. Košile, které šijeme z těchto látek, budete opravdu rádi nosit – jsou prodyšné, jemné a při nošení o nich nebudete ani vědět.

podzim_novinka7.png#asset:7233:contentImage

Ke košili oblékněte separátní sako a kalhoty na míru. Látky vám pomůžeme vybrat z mnoha vzorníků značky Holland&Sherry.

K podzimní módě patří trenčkot stejně jako k zimě kabát. Původně inspirovaný vojenskými svrchníky je dnes tento lehký plášť s páskem a dvouřadým zapínáním synonymem elegance a nadčasového stylu. Ušijeme vám ho z exkluzivního vzorníku Holland&Sherry, který obsahuje 9 látek ze 100% bavlny v tradiční béžové, neutrální zelené, modré a šedé i výrazné červené.

podzim_novinka2.jpg#asset:7234:contentImage

Kašmír a samet. Dopřejte si dotek luxusu

Pokud si tento podzim chcete užít ve společnosti šlechty, nechte si šít ze vzorníků Cashmere Pure Opulence od značky Holland&Sherry. Najdete v něm látky celosvětově vyhlášené kvality vhodné na saka a kabáty z vlny kašmírských koz žijících v Mongolsku.

Kašmír je hebký na dotek, hodně hřeje a jeho vlákna mají výrazné barvy i lehký lesk. Pocit, který zažijete, když takové sako obléknete, se dá popsat snad jen slovem majestátní – není divu, že si tento typ vlny oblíbila už viktoriánská šlechta.

podzim_novinka6.png#asset:7235:contentImage

Ve stejně dobré společnosti budete i v případě, že vám trocha extravagance není cizí. Tehdy si nechte sako šít ze sametu, který v mnoha výrazných odstínech najdete ve vzorníku Velvets. Sofistikovaná jemnost sametu z něj dělá materiál, se kterou hravě naplníte kreativní dress code formálních akcí.

podzim_novinka10.jpg#asset:7236:contentImage

Vyjma zmíněných vzorníků najdete v našich salónech široký výběr kvalitních látek vhodných k šití celé podzimní garderoby. Neváhejte nás proto navštívit. Stačí si domluvit schůzku

podzim_novinka3.jpg#asset:7238:contentImagepodzim_novinka5.jpg#asset:7237:contentImagepodzim_novinka11.jpg#asset:7239:contentImagepodzim_novinka8.jpg#asset:7240:contentImagepodzim_novinka12.jpg#asset:7241:contentImage


Schedule a meeting