We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Šijeme firmám dress code na míru

07/23/2019
Back to the news list

Stará pravda říká, že dobrý první dojem můžete udělat jen jednou. Na rande i obchodní schůzce. V prvním případě váš protějšek okouzlíte i nedbalou elegancí, ale v tom druhém musí být váš outfit perfektní do posledního milimetru. A právě proto nabízíme firmám šití firemního dress code na míru:

  • Pro pány i dámy, týmy nebo celé firmy šijeme košile na míru, přičemž respektujeme přání celé společnosti, ale i žádosti o individuální úpravy. Košile každého ze zaměstnanců se může lišit tvarem límečku, manžetami nebo zapínáním.
  • Vedle vyšitého loga šijeme také z látek s personalizovaným potiskem – například pro síť optik Aleše Žejdla jsme navrhli košile s potiskem brýlí.
  • Přijedeme za vámi kamkoliv. Měření a zkoušky tak mohou probíhat v soukromí vašich kanceláří.

Přečtěte si, jak jsme pro ostravské vývojáře šili košile na míru

Od prvního nápadu přes výběr materiálu a personalizovaný potisk látky až po poslední knoflíček. Ostravští vývojáři z RAYNET CRM nyní nosí nové košile na míru s hravým detailem v podobě firemního loga.


Vedle košil šijeme firmám i obleky či kostýmky, a nebo na školení pomáháme s vyladěním dress code v rámci korporátních pravidel.

Pokud i vy toužíte po sladěné firmě, kontaktujte nás.


Schedule a meeting