We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Od 27. dubna znovu otevíráme naše salóny. A po celý květen nabízíme 15% slevu

04/21/2020
Back to the news list

Po několika týdnech, ve kterých jsme se neúnavně věnovali šití roušek pro firmy a instituce, znovu otevíráme dveře našich salónů. Schůzky se svými módními konzultanty si již nyní domlouvejte na termíny od pondělí 27. dubna.

Díky uvolňování vládních opatření se vracíme k šití obleků, sak, košil a dalších oděvů na míru. A aby byl pro vás přechod z domácího úboru do perfektně vyladěných outfitů příjemnější, využijte po celý květen slevu 15 % na nové oblečení, boty či doplňky.

Slevu automaticky uplatníme na všechny květnové objednávky. Stačí pouze, když si domluvíte schůzku se svým módním konzultantem nebo zavoláte na recepci nejbližšího salónu. Termín si můžete rezervovat také on-line.

Stejně jako před nařízeným uzavřením si v obou našich salónech vyberete z široké nabídky látek prestižních značek, jako například Holland&Sherry, Albini, Thomas Mason či obuvi Barker, Berwick a Loake.

Stíháme také dodání obleků pro letní svatby. Boty a doplňky si stejně jako dříve odnesete přímo z našeho salónu. Stále také rádi zkonzultujeme vaše nákupy nebo vám připravíme šatník na míru.

I přesto, že se celá situace vyvíjí pozitivně, i nadále dbáme v obou salónech na zvýšenou hygienu. K dispozici jsou v salónech rukavice i dezinfekční gely, pracujeme pouze ve stoprocentním zdraví a schůzky domlouváme tak, abychom snížili počet osob v salónech. Samozřejmě nasazujeme roušky, které si u nás i nadále můžete zakoupit.

Těšíme se, až se s vámi opět uvidíme na Údolní 31 i Petrské 1132/4

SJEDNÁM SI SCHŮZKU

P.S. I nadále budeme rádi, když nás podpoříte – buď osobní schůzkou anebo nákupem dárkového poukazu pro své blízké.

Schedule a meeting