Ať už máte ve svém okolí muže, kterým móda a styl nejsou cizí, nebo chcete obdarovat někoho, kdo si zaslouží cítit se výjimečně v nové košili, s dárkem z krejčovství nešlápnete vedle. Elegánem totiž může být opravdu každý – nejen na Vánoce.

Darujte poukaz a nechte výběr na obdarovaném

Dárkový poukaz je klasikou, se kterou neuděláte chybu – někdy zkrátka více než perfektní dárek potěší možnost vybrat si ho podle svého gusta. V těchto případech pod stromeček uložte dárkový poukaz na konkrétní sumu nebo vybraný balíček služeb. Poukaz vám zašleme elektronicky nebo poštou v elegantním balení.

Obdarovaný může poukaz využít na šití nové košile, obleku či jiné součásti šatníků a také na nákup kvalitní kožené obuvi.

VYBERTE DÁRKOVÝ POUKAZ NA MÍRU

20180815__DSC8600.jpg#asset:7292:contentImage

Pro partnera, tatínka, syna, bratra a další důležité muže ve vašem životě

Pokud se pustíte do výběru konkrétního dárku, sáhněte po kvalitních módní doplňcích. Ty jsou ideálním dárkem pro pány, které móda baví, nebo pro muže, pro něž oblek představuje totéž, co pro řemeslníka montérky.

U doplňků, stejně jako při šití na míru, dbáme na nejvyšší možnou kvalitu. A stejně jako například u košile či saka opatříme i většinu doplňků monogramem budoucího nositele.

Kravaty a motýlky

Kravaty z italského města Como nebo ručně šité kousky z hedvábí ozdobí krk a dodají outfitu na originalitě. Ceny od 990 Kč.

Kapesníčky do saka

Pokud obdarovaný nosí obleky či separátní saka, představuje kapesníček ideální způsob, jak oděv ozvláštnit. Bavlněné kapesníčky pořídíte za 350 Kč, hedvábné za 850 Kč.

Manžetové knoflíčky

Zastánci klasického elegantního stylu pod stromečkem jistě nepohrdnou manžetovými knoflíčky. Tento nezbytný detail outfitu nabízíme od 1 490 Kč.

Pásky na míru

Je-li pro vás či obdarovaného kvalita bernou mincí, vyrobíme vám pásek z ručně barvené hovězí usně. Vybírat můžete opasek z jednoho kusu kůže nebo dopřejte nositeli luxusní třívrstvý bombírovaný pásek. Obě varianty vydrží při správné péči několik let pravidelného nošení. Ceny od 2 190 Kč.

Kašmírové šály na míru

Kašmírová šála je často nedoceněným doplňkem, který je ovšem nejen praktický, ale také stylový. Obdarovanému tento dárek dopřejete od 13 tisíc Kč.

Ponožky a doplňky k obuvi

Pokud je botník obdarovaného plný kvalitní kožené obuvi, pod stromečkem ho jistě potěší sada pečujících přípravků tradiční německé značky Pedag (cena 590 Kč) nebo balíček krému na boty, kartáče exkluzivní francouzské značky Saphir Médaille d'Or a rukavic z ovčí vlny k leštění obuvi (cena 1 890 Kč).

Trefou do černého se také může stát balíček stylových ponožek a tkaniček. Ceny od 490 Kč.

Pro kolegy nebo obchodní partnery

Období konce roku je vhodný čas pro ocenění spolupráce s obchodními partnery či kolegy. Právě pro tyto účely jsme připravili nabídku dárků a dárkových balíčků, které utuží důležité profesní vztahy.

PROHLÉDNĚTE SI CELOU NABÍDKU

Blog-12.png#asset:7293:contentImage


Ať už jste si svojí volbou jistí, nebo potřebujete poradit, rádi vás uvidíme v našich salónech v Brně a v Praze.

DOMLUVTE SI S NÁMI SCHŮZKU