V našich salonech v Praze a Brně jsme připraveni poradit a pomoci s výběrem toho nejvhodnějšího pro každou příležitost. Letos pro vás máme doporučení našich konzultantů, která vám výběr dárků usnadní.

Elegán s límečkem a Italský elegán s límečkem 

“Pokud chcete vsadit na jistotu, naším bestsellerem z nabídky balíčků je Elegán s límečkem. Košile na míru, a to buď z materiálu řady Standard (3.790 Kč) nebo z libovolného materiálu limitované kolekce Albini a Thomas Mason pro aktuální sezónu (5.490 Kč), tedy Italský elegán s límečkem. Držitel poukazu si užije měření, výběr látky, knoflíčků či tvaru manžet a límců. Je to zážitek a skvělý základ šatníku každého gentlemana,” říká Karel Řepa. 

Tip Na Dárek Košile Na Míru Galard

Elegán perfekcionista

Velmi vhodným, efektním a přitom dostupným je balíček Elegán perfekcionista (4.990 Kč). Hedvábná kravata, hedvábný kapesníček a manžetové knoflíčky dle vlastního výběru. Zakoupíte buď v podobě poukazu nebo rovnou vyberete hotové produkty v dárkovém balení. Kdybyste se při výběru netrefili? Nevhodné dárky bez problému vyměníme po dobu jednoho měsíce od jeho nákupu.

Tip Na Dárek Kravata Galard
Tip Na Dárek Manžetové Knoflíčky Galard

Elegán po práci

Jaroslav navrhuje darovat poukaz na sako (19.900 Kč). “Doporučuji separátní sako šité na míru. Vybrat můžete z libovolného materiálu kategorie Business. Sako je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí po práci odložit oblek, ale přesto si nadále udržet styl. Dá se nosit k džínům nebo chinos kalhotám. Neformální setkání, sklenička na baru či koncert. Příležitostí, kam v saku vyrazit je nepřeberně. Já bych volil poukaz Elegán po práci.”

Elegán na vrcholu

Kateřina přidává další tip pro ty, kteří už s košilemi a saky na míru od GALARDU mají zkušenost: ”Pro klienty, kteří už si od nás pár kousků odnesli a oceňují výhody šití na míru, máme poukaz vyšší kategorie, a to Elegán na vrcholu. Zahrnuje dvoudílný ručně šitý oblek, košili z italského materiálu Albini, hedvábnou kravatu, manžetové knoflíčky, kožené rámové boty a pásek Barker. To vše za 69.850 Kč.”

Vyber Obleku Galard 2

Elegán na míru

Adéla ze své praxe na dárky pohlíží neotřelým a příjemně praktickým způsobem. “Chystá někdo z vašich blízkých v nadcházejícím roce svatbu? Darujte mu k Vánocům poukaz na svatební oblek, košili nebo mu přispějte libovolnou částkou. Pomůžete tak budoucímu ženichovi s přípravami na zásadní den jeho života. Díky poukazu, který od vás dostane, bude mít dostatek času na výběr vhodného obleku i na jeho ušití. A kromě toho, váš dárek s ním bude po celý slavnostní den.”

Svatba Galard 1

Poukazy vystavíme tištěné, ručně psané a nebo zašleme v elektronické verzi. Jsou ideálním dárkem pro obchodní partnery. Umíme naše produkty i celá luxusní dárková balení opatřit logem nebo věnováním. Možnosti personalizace jsou široké, stejně tak výběr doplňků a služeb. Nemusíte se nechat omezit nabídkou našich balíčků. Určete výši částky, na kterou poukaz vystavíme (od 1.500 Kč). Obdarovaný si pak sám vybere, co si od nás odnese.  

Elektronický poukaz vám rádi zašleme i na Štědrý den dopoledne.

Přejeme vám krásné svátky!

Tip Na Dárek Dárkový Poukaz Galard